Speciaal bouwbeslag

Een vaste Ovidio knop op een Douro rozet en dan met een Porto kruk op een Mondego rozet. En dan graag beide rozetten 10 mm dik. Het kan allemaal.


Wat moet je nou als je een zgnd boerendeur hebt?? Die zijn 2-delig. En die deling kan wel eens zeer onvoordelig uitpakken. Nou gewoon een voorplaat inkorten. Een simpele ingreep maar zie er maar eens aan te komen. Natuurlijk maakten we er aan de onderkant weer een mooie schuine kant aan. Onze freesbank is goud waard. Geen SKG*** meer. Maar dat hinderde de klant niet.


Op verzoek van de klant weer een "speciaaltje” Maar liefst 7 van deze sets gingen er in een zwembad project. Daar neem je natuurlijk geen RVS 304 voor. Dus binnen en buiten in RVS 316. Idem voor de krukken. Dus werden er 7 buitenplaten voorzien van verzonken gaten en draadbussen voor de bevestigingsschroeven zodat de 10 mm dikke buitenplaat plots een binnenplaat werd. De 316 buitenkrukken werden ook gewijzigd zodat deze als binnenkruk konden worden ingezet.


Op verzoek van een klant maakten wij 2 sets RVS beslag met draaibare deurknoppen model Ovidio. Hij (en zijn vrouw ook) vond het ontwerp zo mooi dat ze hoe dan ook op de binnendeuren naar de kantoren moesten. Natuurlijk werd er ook een set voor de voor- en achterdeur aangeschaft.


Een geveerde kruk!
De klant was de lamme veer van het slot namelijk zat en wilde met alle geweld veiligheidsbeslag met aan 2 zijden een geveerde kruk. Dus dat werden 2 stuks 10 mm dikke platen met veerkamers en een veerkeep erin gefreesd.  Omdat de platen in de binnendeuren van een sporthal gemonteerd werden kon het zonder SKG*** en daar was de klant akkoord mee. Deze uitvoering bleek echter een uitdaging. De klant had gelukkig geduld want we hebben er 4 weken over gedaan om een functionerend model te fabriceren. Hoe die krukken te veren??? Dat was de uitdaging. Maar met alle ervaring en productkennis die we hadden zijn we er toch uitgekomen. Op een gegeven moment pasten alle componenten precies op en in elkaar. Echter het volgende stel wordt wel een tikkie duurder. Er zitten onwerkelijk veel uren in. Graag gedaan.


Op speciaal verzoek vervaardigden wij in onze werkplaats een vierkante rozet model Tejo met een Ovidio knop aan de buitenkant en een Faro deurgreep aan de binnenkant.


Op speciaal verzoek van een klant vervaardigden wij een Rozet Mondego met een Porto deurgreep. Mooi hoor zo’n massief (10 mm dik) rozet. (maar 5 of 15 mm dik kan ook)Op speciaal verzoek van een klant vervaardigden wij een Mondego voor- en binnenplaat met aan weerszijden een Aveiro greep. De krukstift (eigenlijk niet nodig) is ingekort en 1-zijdig gemonteerd om centrering van slot en platen te vergemakkelijken. Het slot wordt elektrisch (op afstand van buitenaf) bediend. Met een levertijd van 1 ½ week werden er 36 stuks uitgeleverd. Het had nog sneller gekund had er geen ander werk (met een levertijd belofte) op de freesbank gestaan.


Dipanox zoekt een logistiek- en technisch medewerker. FITTE VUTTER IN DEELTIJDFUNCTIE OOK WELKOM! Klik hier voor het takenpakket
Meer info nodig over onze producten? Bel ons, mail ons of nog beter; bezoek ons. Het binnenlopen verplicht niet tot kopen. Maar wanneer U ons product in handen heeft wilt U alleen nog maar Tzunali bouwbeslag.