DIPANOX PT een FEIT

Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en om voor veel van onze klanten snellere levertijden te bewerkstelligen op specials heeft DIPANOX NL een productiebedrijf in Portugal gevestigd. Op 1/10/2014 is DIPANOX PT operationeel geworden en gedurende deze maand zal de productie stap voor stap aanlopen.

Naast de reguliere productie in het verre oosten zal dit filiaal zich onder meer bezig gaan houden met het verkorten van de levertijden voor een specifiek benoemd aantal standaard Tzunali railing producten en de vervaardiging van specials. Met onder meer een aantal uitstekende CNC machines (draaibank (Taiwan) - freesbank (Zwitserland) - bewerkingscentrum (Japan) boorstraat (Engeland)) zullen er fantastische producten vervaardigd kunnen worden van een uitstekende kwaliteit.

Maar ook het nieuw te introduceren (oktober 2014) Tzunali bouwbeslag zal een fiks aandeel van de productie capaciteit van DIPANOX PT opeisen. De machines zijn aangesloten. De polijsters hebben er zin in en op de verpakkingsafdeling is men er klaar voor.

Naast pure productie zal DIPANOX PT ook de commerciële belangen van onze merken TZUNALI en TWINALO behartigen voor Portugal, Spanje en Brazilië. Tevens zal DIPANOX PT in deze regio’s voor de OEM markt activiteiten ontplooien op het gebied van RVS gietwerk inclusief mechanische bewerkingen voor SUNSTAR Stainless Steel Industrial te Taiwan.

Wij zijn uiterst verheugd over het feit dat wij, om alles in goede banen te leiden, Dhr Rui Cruz als General Manager hebben aan kunnen stellen. Dhr. Cruz heeft veel ervaring in het managen van een productie-unit met de bijbehorende techniek en logistiek. Hij rapporteert aan Mevr. Christine Sun (CEO)

Dhr. Cruz zal natuurlijk op de Glasstec in Düsseldorf op onze stand aanwezig zijn. Daar krijgt u alle gelegenheid om kennis te maken, om van gedachten te wisselen en te ontdekken welke voordelen DIPANOX NL en DIPANOX PT u kunnen bieden.

DIPANOX PT is te vinden in Oia. Oia ligt vlakbij de stad Agueda en is via de snelweg goed bereikbaar vanuit Porto. Porto is een havenstad en beschikt over een vliegveld. Logistiek gezien heeft DIPANOX PT de drie voor haar belangrijkste aan- en afvoerwegen onder handbereik. Zie verder voor alle adresgegevens het adreslabel op deze website.

Wij zijn ervan overtuigd dat Dhr Cruz als geen ander van DIPANOX PT een succes zal weten te maken en wensen hem en zijn collega’s veel succes.

Let op: wij nemen de huidige situatie rondom het Covib 19 virus heel serieus, nemen onze verantwoording en volgen de maatregelen van het RIVM op.
Tot nader order doen wij daarom vanaf 16 maart 2020 geen bezoeken meer. Wij zijn uiteraard wel bereikbaar via mail en telefoon en onze uitleveringen blijven (vooralsnog) op het niveau dat U van ons gewend bent.