Dipanox present op GlassTec Düsseldorf

Op de Glasstec welke gehouden wordt van dinsdag 21 t/m vrijdag 24 oktober heeft DIPANOX natuurlijk weer een stand. Wij mogen op zo’n beurs niet ontbreken. U kunt ons vinden in Hal 10 stand nr G68. Deze op de railing- en glasindustrie gerichte beurs is bij uitstek geschikt om alle innovaties weer te ontdekken. Natuurlijk tonen wij ons standaard Tzunali programma, onze kierstandhouder en ook ons nieuwe SKG*** gekeurd rvs voordeurbeslag, het programma is uitgebreid met rozetten. Trots zijn wij op het feit dat onlangs ons programma voordeurbeslag ook nog eens uitgebreid is met een lijn KERNTREKBEVEILIGING. Natuurlijk ook met SKG***. Tzunali railinghouders en deurbeslag vormen nu samen een schitterende combinatie. Ideaal voor de handel om een totaalconcept aan te bieden. Nieuwe Tzunali railing producten zijn er natuurlijk ook.

 

Kom bij ons langs en laat u alles vertellen over onze mogelijkheden. Ook vervaardigen wij RVS gietwerk al dan niet nabewerkt voor OEM klanten.

 

Natuurlijk ontvangen wij u graag.

 

Dipanox on Glasstec

 

Let op: wij nemen de huidige situatie rondom het Covib 19 virus heel serieus, nemen onze verantwoording en volgen de maatregelen van het RIVM op.
Tot nader order doen wij daarom vanaf 16 maart 2020 geen bezoeken meer. Wij zijn uiteraard wel bereikbaar via mail en telefoon en onze uitleveringen blijven (vooralsnog) op het niveau dat U van ons gewend bent.