Dipanox op de Hannover Messe - verslag

DIPANOX exposeerde haar producten op de Hannover Messe welke gehouden werd van 7 t/m 11 april 2014. Maar liefst 180.000 bezoekers werden er geteld. Uit alle delen van de wereld doken de inkopers en technische specialisten van industriële ondernemingen op. Wij hebben o.a. Polen, Brazilianen, Ieren, Turken en mensen uit Litouwen, Frankrijk, Spanje en Tunesië ontmoet. Let wel op dat o.a. want er waren nog veel meer nationaliteiten. Dipanox stond er om aandacht te geven aan de RVS gietproducten en de gesmede producten maar de 3-hoekige railing display trok onbedoeld toch wel de meeste aandacht. Na afloop van de beurs konden we de balans op maken. Het was een goede beurs met veel nieuwe contacten. Als 5% "wat wordt” dan zijn we dik tevreden. Nu aan de slag om vervolg en invulling te geven aan de daar besproken projecten.
 

De volgende beurs wordt de Glasstec in Düsseldorf. Dat gaat alweer de tweede keer worden dat wij er staan. De Glasstec wordt gehouden van 21 t/m 24 oktober. U kunt ons dan vinden in Hal 10 op standnr. G68

Let op: wij nemen de huidige situatie rondom het Covib 19 virus heel serieus, nemen onze verantwoording en volgen de maatregelen van het RIVM op.
Tot nader order doen wij daarom vanaf 16 maart 2020 geen bezoeken meer. Wij zijn uiteraard wel bereikbaar via mail en telefoon en onze uitleveringen blijven (vooralsnog) op het niveau dat U van ons gewend bent.