Dipanox present op de Hannover Messe

Op de Hannover Messe welke gehouden wordt van maandag 7 t/m vrijdag 11 april heeft DIPANOX een stand. U kunt ons vinden in Hal 5 stand nr G13. Deze op de industrie gerichte beurs is bij uitstek geschikt om OEM klanten te ontmoeten.
 
Wij staan er als vertegenwoordiger van ons zusterbedrijf SunStar. SunStar is een RVS gieterij welke producten vervaardigd volgens de verloren was methode. SunStar kan producten tot 40 kg gieten. Daarnaast worden alle machinale bewerkingen voor de klant verzorgd. Boren, tappen, draaien, frezen, polijsten en hoogglans polijsten is allemaal mogelijk.
 
Dipanox is ook een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met een Taiwanese smederij. De grootste pers van dit bedrijf geeft een klap van 2400 ton. Met één grote klap is een complete krukas gesmeed. Daarna vinden natuurlijk nog allerlei fijnmechanisch bewerkingen plaats. Men verwerkt diverse staal- en roest vast staal soorten alsmede aluminium.
 
Natuurlijk tonen wij ook ons Tzunali leuning programma, onze kierstandhouder en hoewel het geen "ijzerwarenbeurs” is ook ons nieuwe SKG*** gekeurd rvs voordeurbeslag.
 
Natuurlijk ontvangen wij u graag.
 

Let op: wij nemen de huidige situatie rondom het Covib 19 virus heel serieus, nemen onze verantwoording en volgen de maatregelen van het RIVM op.
Tot nader order doen wij daarom vanaf 16 maart 2020 geen bezoeken meer. Wij zijn uiteraard wel bereikbaar via mail en telefoon en onze uitleveringen blijven (vooralsnog) op het niveau dat U van ons gewend bent.