Tzunali kierstandhouder met SKG keur

Met gepaste trots introduceerden wij op 18 februari 2014 onze TZUNALI RVS KIERSTANDHOUDER met SKG keurmerk. Deze kierstandhouder heeft een robuust en strak ontwerp, is geheel uit RVS 304 vervaardigd en wordt compleet met montagemateriaal en inbouwinstructie geleverd. Door zijn vormgeving prima passend bij zowel rechthoekig als rond beslag.
 
De TZUNALI RVS KIERSTANDHOUDER SKG wordt per set geleverd in een blister of een compacte kartonnen doos. Natuurlijk beiden voorzien van gedrukte informatie dan wel een label met alle gegevens. De TZUNALI RVS KIERSTANDHOUDER SKG is uit voorraad leverbaar. Natuurlijk konden wij het niet nalaten om deze kierstandhouder middels een introductie-actie onder de aandacht te brengen van onze klanten. Eén unieke DIY- en heel veel ijzerwarenvakhandelaren hebben inmiddels de betreffende informatie aangeleverd gekregen. En er is al flink besteld. Dat kan ook niet anders gezien de prijsstelling.
 
Oh ja; zouden we nog bijna vergeten; we maakten de actie heel bereikbaar: bij bestelling van 10 kierstandhouders geldt een speciale prijs en is de levering franco zonder administratiekosten, kleine orderkosten, factuurkosten, behandelingskosten, magazijntoeslagen en wat al meer bedacht wordt tegenwoordig. Een goede actie is immers een franco actie.
 
KENTALLEN:
Merk
Naam
Art. nr.
EAN
Tzunali
RVS KIERSTANDHOUDER SKG (blister)1900.0000.04.18718765000006
TzunaliRVS KIERSTANDHOUDER SKG (doos)1900.0002.04.18718765000013

Gezien alle reacties zien wij de verkoop van onze RVS KIERSTANDHOUDER SKG met bijzonder veel vertrouwen tegemoet.

Let op: wij nemen de huidige situatie rondom het Covib 19 virus heel serieus, nemen onze verantwoording en volgen de maatregelen van het RIVM op.
Tot nader order doen wij daarom vanaf 16 maart 2020 geen bezoeken meer. Wij zijn uiteraard wel bereikbaar via mail en telefoon en onze uitleveringen blijven (vooralsnog) op het niveau dat U van ons gewend bent.