Uitbreiding bij Dipanox!

Op 1 september 2016 is dhr. Marcel Simons bij Dipanox in dienst getreden. Marcel gaat het zuiden van Nederland voor zijn rekening nemen. Met het zuiden bedoelen we alles wat onder de snelweg A12 (lijn Den Haag – Arnhem) ligt.

Een interne training heeft hij al gehad en kan daarmee een goed entree maken bij onze afnemers. Marcel heeft meer dan 25 jaar ervaring op het vakgebied bouwbeslag; heeft zowel inkoop- als verkoop ervaring en is begerig om ook het railingsysteem op te pakken. De eerste gesprekken daarover heeft hij al achter de rug en het gaat hem goed af.

Daarnaast zal Marcel bestaande en potentiele afnemers bezoeken en adviseren over de mogelijkheden van OEM (volgens klantspecificatie) RVS producten, te vervaardigen volgens de verloren was methode. Kortom alles bij elkaar een mooi pakket waar hij lekker de tanden in kan zetten.

Met zijn genoemde 25 jaar ervaring is Marcel ook nog eens een prima gesprekspartner voor de ijzerwarenvakhandel. Hij kent de stof en kent de markt als geen ander.

Wij wensen Marcel veel succes in zijn nieuwe functie.

Directie Dipanox

Let op: wij nemen de huidige situatie rondom het Covib 19 virus heel serieus, nemen onze verantwoording en volgen de maatregelen van het RIVM op.
Tot nader order doen wij daarom vanaf 16 maart 2020 geen bezoeken meer. Wij zijn uiteraard wel bereikbaar via mail en telefoon en onze uitleveringen blijven (vooralsnog) op het niveau dat U van ons gewend bent.