DIPANOX bouwt aan zijn toekomst - 2

Na onnoemlijk veel verkoopgesprekken met een flink aantal gerenommeerde bouwers heeft DIPANOX de bouwopdracht gegund aan BOTEC BEDRIJFSRUIMTE BV te NUNSPEET. Vanaf eind 2014 was DIPANOX al in een eerste verkennende fase met BOTEC gestart en op 29 augustus resulteerde dit in de felbegeerde order. De bouwopdracht betreft het casco gedeelte van de bouw; DIPANOX zal zelf de installaties, het binnenwerk zoals wanden en plafonds, de bestrating enz. uitbesteden. Ook zal niet alleen ons eigen railingsysteem in trap en verdieping maar zal ook ons eigen deurbeslag worden ingezet. Omdat ook van kabelbinders en kwasten te verlangen ging wat ver. (maar misschien straks voor de vloerverwarmingsslangen toch maar weer wel) Het project zal in 2 bouwfases worden uitgevoerd.

Natuurlijk kijken wij al uit naar het slaan van de eerste paal. Echter nu eerst een voorgesprek met de stedenbouwkundige en als die de bovenstaande impressie van het principe ontwerp net zo goed vindt als wij gaan we naar de welstandscommissie. Vanzelfsprekend houden wij U op de hoogte aangaande onze ervaringen en de voortgang. Dit soort positieve zaken delen wij graag met elkaar.

 

Let op: wij nemen de huidige situatie rondom het Covib 19 virus heel serieus, nemen onze verantwoording en volgen de maatregelen van het RIVM op.
Tot nader order doen wij daarom vanaf 16 maart 2020 geen bezoeken meer. Wij zijn uiteraard wel bereikbaar via mail en telefoon en onze uitleveringen blijven (vooralsnog) op het niveau dat U van ons gewend bent.