DIPANOX bouwt aan zijn toekomst.

Bij DIPANOX staat het nooit stil. De raderen van het bedrijf draaien (aangedreven door onze gemotiveerde medewerkers) altijd op volle toeren. Immers; rust roest, (alhoewel dat op onze roestvaststalen artikelen natuurlijk niet van toepassing is). Met het oog op toekomstige ontwikkelingen en om onze prestatie en service nog beter te maken dan de klant van ons verwacht is er een prachtig gelegen hoekkavel gekocht aan de Fluorietweg op bedrijventerrein Boekelermeer te Alkmaar. Op een prachtige zichtlocatie (vanaf de A9) zal er in eerste instantie een kantoor/werkplaats/magazijn gebouwd worden van ca. 1.500 m2. Dan is er wat nog grond over om uit te breiden en om nog wat anders te ondernemen maar dat laatste is nog even geheim !!
Er is gekozen voor de Boekelermeer vanwege de uitstraling van het industrieterrein, de zichtlocatie, de concurrerende grondprijs t.o.v. omringende gemeenten, de nabijheid van de A9, de nieuw te bouwen aansluiting op de A9 bij Heiloo en de hulp, ondersteuning en de toezegging vanuit de gemeente dat wij er wat moois van kunnen maken. Ook heeft de "ondernemersvereniging” ons al welkom geheten en dat voelt warm.
 

De kavel vanaf de A9 gezien, met een paar gigantische billboards achterop zijn wij niet te missen
 
Op dit moment zijn wij in gesprek met diverse bouwondernemingen die wel even moesten wennen aan onze beeldvorming omtrent het gebouw. Bij ons is de sky niet de limit. Wij gaan maar tot 8 meter laag en blijven nuchter met onze beide benen op de grond staan. Een "schoenendoos” is in onze optiek heel functioneel en mooi genoeg. Maar daar denken de architecten natuurlijk weer anders over. Natuurlijk komen wij er wel uit. We zullen wel moeten. In november/december zal de eerste paal geslagen gaan worden opdat wij in mei 2017 kunnen verhuizen. De huur in Obdam is opgezegd! Wij zullen regelmatig verslag doen van de voortgang. 
 

Let op: wij nemen de huidige situatie rondom het Covib 19 virus heel serieus, nemen onze verantwoording en volgen de maatregelen van het RIVM op.
Tot nader order doen wij daarom vanaf 16 maart 2020 geen bezoeken meer. Wij zijn uiteraard wel bereikbaar via mail en telefoon en onze uitleveringen blijven (vooralsnog) op het niveau dat U van ons gewend bent.