Mededeling van de Directie - Personeelsuitbreiding

Per 4 juni 2015 (precies op zijn verjaardag) zal dhr. Leon Agter activiteiten gaan ontplooien bij Dipanox BV. Na een interne trainingsperiode van 9 maanden waarin hij al kennismaakte met alle facetten van het ondernemerschap bleek hij er helemaal klaar voor. Hij heeft inmiddels al enkele fabrieksbezoeken, zakenreizen en heel wat vergaderingen achter de rug en is dus al flink ingewerkt. De ins en outs van de Dipanox  merken Tzunali en Twinalo zijn dus gesneden koek voor hem.
 
Hij zal mede door zijn intensief contact en innige band met de directie diverse (voorlopig nog onbezoldigd) Public Relations activiteiten voor zijn rekening gaan nemen. Reeds nu blijkt hij daar een gave voor te hebben.
Wij verwachten veel van Leon, zeggen hem al onze steun toe en wensen hem veel succes in zijn nieuwe functie.
 
Met vriendelijke groet,
 
Christine & Wiebe Agter

Let op: wij nemen de huidige situatie rondom het Covib 19 virus heel serieus, nemen onze verantwoording en volgen de maatregelen van het RIVM op.
Tot nader order doen wij daarom vanaf 16 maart 2020 geen bezoeken meer. Wij zijn uiteraard wel bereikbaar via mail en telefoon en onze uitleveringen blijven (vooralsnog) op het niveau dat U van ons gewend bent.